Har ni frågor om ProVital-K2?

Dr. Christina Beer - Skaparen av ProVital-K2 och många års erfarenhet att ta fram tillskott.

På onsdag ska jag intervjua Dr. Christina Beer via skype. Ni ser henne i ovan film. Det är hon som är hjärnan bakom ProVital-K2.

Jag undrar: Har DU någon fråga du vill att jag ska ställa till henne om hennes produkter: ProVital K2, K2 Krill eller Anti-Wrinkle. Maila mig din fråga isåfall till niclas@mryeah.com så ska jag försöka ställa den till henne.

Jag kommer lägga upp intervjun här på bloggen sen.

För mig har ProVital-K2 och K2-Krill inneburit att mitt onda i min axel har försvunnit helt! Med MK-7 i ProVital-K2 hoppas jag hålla mig undan hjärtinfarkt, se här. Känner mig stabilare minst sagt!

Niclas Brunnegård
Inspiratör till bättre hälsa

Vi har använt Provital ett par veckor och känner oss verkligen pigga. Arbetsglädjen är på topp, höst o julstädningen går som en dans!!!

Elsa

Jag börjar få in bra rapporter från er som använt ProVital nu minst i en månad. Jag har aldrig varit mer övertygad om att detta verkligen är värt varenda krona. För egen del vet jag att det funkar. På onsdag kommer jag ställa frågan....hur lång tid tar det att märka någon skillnad...och hur lång är processen i äldre kroppar att få starkare benstomme..

Fram till Jul har företaget 10% rabatt, så passa på att testa nu! Mitt tips är att ge det en chans i 3 månader och se vad du tycker. ProVital-K2 kostar 430kr per burk fram till jul, då ingår även frakt och tull hem till dig. Skicka mig ett mail till niclas@mryeah.com om du vill testa. Du binder dig aldrig för nåt, då du beställer genom mig. Jag skickar dig mitt kontonummer på länsförsäkringar och när jag ser att dina pengar kommit in så skickar jag ut dina ProVital-K2 burkar.

Fram till Jul har företaget 10% rabatt, så passa på att testa nu! Mitt tips är att ge det en chans i 3 månader och se vad du tycker. ProVital-K2 kostar 430kr per burk fram till jul, då ingår även frakt och tull hem till dig. Skicka mig ett mail till niclas@mryeah.com om du vill testa. Du binder dig aldrig för nåt, då du beställer genom mig. Jag skickar dig mitt kontonummer på länsförsäkringar och när jag ser att dina pengar kommit in så skickar jag ut dina ProVital-K2 burkar. 

Så här lång tid är det kvar av rabatten på 10%:

38
Days
23
Hours
59
Minutes
21
Seconds

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.