EN GÅVA FRÅN MIG. NU KÖR VI!

Hej igen!

God fortsättning och 2021 är igång😍
Jag har en gåva till dig idag, helt gratis!

Såg du inte mina inlägg på Facebook så kommer det här:

Nu är jag taggad!! "Back to basic!"
Hoppas du är taggad också💪😍😘
För Nu är min viloperiod över och vi har städat bort julen och är redo för nya friska tag.
-
Som jag nämnde innan jul så kommer jag och Sofia köra 5:2 med start på måndag i nästa vecka. Vi kommer köra 2 dagar per vecka med max 800kcal på de 2 dagarna vi kör.
-
Jag har suttit och gått igenom de absolut enklaste och bästa recepten för att gå ner i vikt med 5:2 som jag har gjort. Men ändå så att man mår bra och att de är goda + att det är de recepten som flest människor har lyckas få de bästa resultaten när det gäller viktnedgång bl.a.😊
-
Så nu kör vi på med start i nästa vecka. Är du redan igång i mina andra upplägg så är det såklart ok att köra på med det så du inte avbryter eller så känner du ändå sugen att hänga på😅 så kan du ta en paus från det just nu och hänger bara på med de här superenkla "gamla" recepten nu, så vi alla kommer igång lätt. Och så kan du komplettera med de mer avancerade recepten om ett par veckor.
-
Du kan såklart välja själv vilka 2 dagar du kör 5:2. Jag kommer köra måndagar och torsdagar. Kan ändras nån dag hit eller dit beroende på Sofias jobbschema.
-
Men recepten då kanske du undrar?
Du kan ladda ner dem här:
https://www.5-2dagar.se/raketstart
(Uppdaterat 2022)


Det är bara 4 dagar vi kommer variera med.
Underskatta inte att vi bara nu kommer köra med ett få-tal bevisade recept som ger resultat. Jag vill att vi får resultat nu och på ett superenkelt sätt!

Jag har följare som sagt såhär:
// - Jag har köpt de senaste utgivna böckerna om 5:2-dieten för att variera recepten, men jag återkom alltid till en receptdag från dig som jag sedan har använt på samtliga fastedagar.//
// - De är mycket enkla och går snabbt att blanda. Under de senaste 2 åren har jag gått ner 11kg och håller det nu, efter att endast ha kört 1 av dina dagsrecept på mina 2-dagar. Mycket lätt och bra. // Ja, detta recept är med 😉
-
Ok! God Fortsättning och önskar dig ett "lätt" 2021💪🥰😍

Vänta jag är inte klar än, jag skriver lite mer...😍

Så du vet: Nu fokuserar vi endast på att få resultat och lova mig att du inte underskattar dess enkelhet😊
Alltså nu är det de recepten som visats sig ge bäst resultat för viktnedgång och välmående + en annan viktig sak: Att det är enkelt att få till recepten.
-
Inte ens inköpslista behövs denna gång utan du kan lätt stämma av vad du har hemma och sedan bara kolla på själva recepten och ha enkel koll på vad du ska inhandla.
-
Det kommer vara lätt för alla att köra!
Då dessa 4-dagars recept är gjorda på 500kcal/dag så har jag kommenterat lite på vad jag kommer öka på lite för vi kan numera köra med 800kcal/dag. Så du kommer själv kunna öka på något så du går mot 800kcal eller så följer du mina jätteenkla tips om hur jag kommer göra. Iallafall håll dig mellan 500-800kcal. Och ska du köra flera dagar i rad(fler än 2) så väljer du att hålla dig runt 800kcal och inte 500kcal.
-
OK! Hoppas du är redo!💥⚡️
En sak bara: Spring inte ut i rusningstrafik och inhandla, det är både halt och en pågående pandemi, så var rädd om dig!
Och handla när det är lugnt eller online och är du äldre be gärna någon att inhandla åt dig. Bättre vänta nån dag att starta om du inte får till inhandlingen tills på måndag😅
-
Jag kommer nog sen lägga ut detta på Facebook igen sen så ser du det i ditt flöde kan du gärna stötta, gilla och dela, för då vet jag vad ni gillar och så blir jag glad.

Tack.🥰

Kram
Niclas

PS: Här kommer du åt recepten eller så kan du klicka på knappen nedanför eller på bilden:
https://www.5-2dagar.se/raketstart

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.