Då kör vi igen!

Efter 3 år utan fotboll spelade jag ikväll serie match i c-lags serie. Riktigt kul!!!

Jag bytte av rätt ofta men kroppen kändes rätt ok ändå. Som 38 åring utan att ha tränat fotboll någonting på 3 år och spela mot 20-30 åringar som tränar gör att man får täcka ytorna rätt och vårda bollen. Jag var faktiskt rätt ringrostig i spelet men vad gör det när det är kul och vi vann med 6-3 tror jag.

Vårat lag hade någon 50åring men de flesta strax under 40  år.

Mest imponerad var jag över vår nya skytteliga ledare som är 58 år! Uffe gjorde 4 mål ikväll och andra målet är årets mål hittills tydligen:) Inte illa. Folk slutar för tidigt med fotboll helt enkelt;)

Imorgon kör jag på igen med en “fasta” dag.

Efter matchen var jag och inhandlade gårdagens meny. Jag kör nästan alltid samma som är bäst för mig.

Varor ICA Maxi

 

En sak som jag har upptäckt är att det är viktigt att inte slarva med salt och mineraler på fasta dagarna. Men även tänka på att det är näringsrika/nyttiga kalorier man stoppar i sig.

Ni har nog sett dokumentärer om ni följt mig…där iallafall så är det en 50 årig gubbe som skalar äpplen och lägger skalen i en stor skål med nyttiga bär och äter allt till frukost.

Just i skalen visar det finnas mest näring /kalori. Ni kanske förstår vad jag vill komma till. Försök äta så bra kalorier som möjligt de dagar ni fastar. Det är nog viktigt om man ska köra 5:2 metoden.

Jag tror faktiskt att kramp jag fått i vaden på natten någon gång kan ha berott på att jag slarvat med salt/mineraler och näring per kalori.

Så tänk på det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.