Apelsin juice, Färska frallor, Ägg och Kaffe

Frukost

 

Var och väg och köpte färska frallor imorse. En riktigt go frukost blev det. Och bra start på lördagen.

Senare på dagen var vi på kalas hos min bror och familj. De kör LCHF och bjöd på fantastiska olika tapas. Jag berättade att jag kör en hybrid av liberal LCHF och att jag fastar 2 dagar i veckan. Men jag måste ge mig jag kör ju inte LCHF tillräckilgt mycket för att ens kalla det en liberal version.

Ja ja men min tanke är iallafall köra hårt på 5 2 dieten. Diet och diet… jag vill kalla det snarare metod. Extremt nyttigt 2 dagar sedan fösöka köra LCHF inspirerat med att hålla nere på kolhydrater och socker.

Men idag är det lördag och efter att kämpat med att sätta staket i trädgården så slank det ner några Heineken med:)

Jag menar…först hotellfrukost typ sedan LCHF hos brorsan och sedan några Heineken.

Detta är verkligen styrkan med 5:2 metoden.

För att jag håller mig så strikt endast 2 dagar i veckan gör att de andra dagarna blir ren njutning men också att jag blir mer medveten på vad jag äter(sure…Heineken;)

Känns verkligen som en bra balans det här.

Spännade att se vad denna 5:2 metod gör på mina värden om ett par månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.