8:e veckan startar med vanlig mat och match.

9 kg lättare sedan i julas och match på Heden i Fristad.

5 år sedan sist och solen sken. Eldsjälarna Torparn och Roger stötte jag på när jag joggade ut. De jobbade på med att fixa ute på terassen. Härligt att se dem.

Sedan hade A-laget träning och hälsa på gubbarna efter 5 års frånvaro kändes riktigt kul. Många som var kvar ju:) Det går riktigt bra för A-laget nu då de leder Div 3 Mellersta. Imponerad minst sagt! Tränaren Anders Nordström och hans bror Peter har stor fotbollskunskap. Att bara se dem efter 5 år typ var ren glädje:) Yeah!

Hade jag inte kört 5:2 dieten som jag gjort nu hade jag säkert skadat mig och inte alls kunnat spela ikväll. Men ikväll kom magin tillbaka i några sekvenser på högerkanten:)

Några 2 fotare och en tunnel med inlägg….yeah!!!

Jag kände mig som 25 igen…iallfall i första halvlek:) Vinst 3-1.

Idag körde jag alltså ingen “fasta”. Sunt förnuft gäller. Jag kör imorgon och på torsdag istället.

Flera jag känner nu som börjat med 5:2 har alla liknande resultat som jag. Det är faktiskt intressant. Fattar ni det förändrar ju ens liv. Man kan ta upp gamla idrotter då man väger typ 9 kg lättare. Som i sin tur ger en positiv spiral för man börjar träna mer och förmodlogen får ett mer socialt och roligare liv. Tänk om de andra positiva sakerna stämmer med bättre värden etc. Då blir detta riktigt stort. Men den allra största faktorn jag tror på 5:2 dieten är att den är lätt att få in i vardagen, flexibel och att 5 dagar äter man precis som vanligt. Detta gör att det håller långsiktigt.

Jo, ikväll spelade vi på B-lags planen som var kanon fin. Just på denna plan för över 10 år sedan gjorde jag ett nick mål efter en väl slagen hörna av Daniel Nyhlen:

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.