5:2-appen blir enklare och på sikt läggas upp på App Store så den “flyter” bättre

 

 

samma

Jag lyssnat på feedback från er angående 5:2-appen. Numera så kan man se Män i parentes i blå text. Kanon när man ska göra för sin respektive med utan att behöva trycka extra.

Känns bra att hålla appen gratis för en del verkar haft lite strul att kunna se den. Så för att göra den bättre och snabbare kollar jag på att lägga den i App Store när vi har lite fler recept i den.

Kan blir riktigt bra på sikt detta.

Ha en fin kväll!

10 thoughts on “5:2-appen blir enklare och på sikt läggas upp på App Store så den “flyter” bättre”

    1. Jag mailat dig länken, men jag kom på varför en del inte får den. det är för att man gått med som follow längst ner…det tog ett tag att fatta :) Mvh Niclas

  1. Hej Kjell! Tack för din feedback.
    Får kolla på detta och kanske göra ett inlägg för din skull framöver om detta då. Kanske lite lurigt att få in i appen. Få se när jag kan få till detta då jag har såå liten tid att göra appen sidan och svara på inlägg….men nåt får jag försöka hitta på och hjälpa dig. Mvh Niclas

  2. Kjell, egentligen är det inte så svårt att räkna ut. Står det att burken med tex soppa innehåller 110kcal/100g då väger du upp 100g av soppan o du har 110kcal. Vill du äta 150 kcal så väger du upp 136g. För att räkna ut det sistnämnda tar jag o räknar ut vad ETT gram soppa väger genom att flytta två steg bakåt i 110 = 1,10 – alltså innehåller 1g 1,10 kcal. Antingen tar du då 1,10 gånger vikten du hällt upp o får då fram antalet kcal. Annars tar du den mängd kcal du vill äta, 150 tex o delar med 1,10 = 150/1,10 som ger 136,36 kcal. Så kan du göra med alla livsmedel bara du vet kcal innehållet i dem.

    Hoppas du hängde med! Egentligen ganska enkelt… om än det låter krångligt o jag är INGET mattegeni hihi

    Ha en underbar dag! Kram Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.