5 Heineken och 1 Flaska rödvin i helgen.

Anmärkningsvärt

 

Jag måste bara nämna att i fredags tog vi ett glas vin till maten. I alla fall min hustru tog bara ett glas medan jag tog resten under kvällen. Gott vinet ovan vill jag säga.

Sedan under lördags eftermiddagen efter jag satt upp ett par staket i trädgården tog jag ett par Heineken folköl 3,5%. Så himla gött efter att man kämpat ute. Måste njuta ibland ju. Man lever bara en gång:)

Jag landade på 5 totalt under kvällen. Kanske inte så bra gjort men vad jag vill ha sagt är att på Söndag kväll då jag vägde mig hade jag ändå gått ner 0.5 kg för veckan och totalt 3 kg på 2 veckor.

5 2 dieten känns för mig enkelt att passa in i vardagen just nu.

På semestern senare i sommar kommer det kanske bli tuffare. Eller kanske inte, för ska jag ut på middag eller fest kan jag bara byta fasta dag. Och fasta dagarna upplever jag inte så farligt, man äter ju ändå något.(600 kcal).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.