2:a fasta dagen avslutad

Fredag nu och 05:30.

Helt klarvaken och redo att jaga föda:) Brukar ej vara så här klarvaken en fredag morgon.

Kanske är kroppen extra skärpt just nu då föda intag är ett måste.

Ett glas mjölk i kroppen nu och ska göra en riktig rejäl frukost nu.

Får bli kebabtallrik till lunch idag.

Gårdagen gick riktigt bra att vara strikt. Innan läggdags var jag bra hungrig.

I helgen blir det införskaffa en våg så jag kan skapa bra recept och lägga upp här som

innehåller ca 600kCal.

Jag tänk köpa en på netonnet nedan men frugan vill ha en helt annan modell. Typ en i gammal stil, ja ja få se vad det blir:)

netonnet

Lagt upp en flik ovan som gör att man lätt kan räkna ut kCal per dag.

Gött mig helg och på söndag efter 3 “fest dagar” ska jag mäta in midjan och väga mig

och göra en summering över första veckan. Målet är ju inte att gå ner i vikt i första hand utan att sätta igång processer i kroppen som gör att kroppens “celler” hinner läka bättre och att hålla mig frisk och få bra värden på kolesterol och minska risken för sjukdomar och cancer.

Då jag sökt på nätet verkar de flesta tappa ca 1 pound fett varje vecka första tiden. Som är ca 450 gram. Tänk om det är så och man tränar 2 dagar då man ej fastar, då kommar jag  kanske bli deffad:)  Vi får väl se.

 

Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.