Så här kommer du i gång med 5:2 dieten!

ebok
E-boken laddas ner direkt efter köp.

Äntligen blev jag färdig med en bra e-bok i PDF format som är enkel att skriva ut men även ok att läsa i mobilen eller Ipad. Kanon för de nya som vill komma igång snabbt med 5:2-metoden!

Men även ni som hållit på ett tag kan gott köpa den;) Alltid nåt bra tips!

Jag delar med mig av mina egna bästa tips på ett enkelt sätt.

3 bra menyer som jag och Sofia har testat fram noggrant..

40 SEK tar jag för e-boken och du kommer få ett e-mail från sales@sell​fy.com direkt efter köp som innehåller just din unika nedladdningslänk. Så du kommer ha den tillgänglig direkt efter köp!

Ni finner min 5:2 Butik uppe i menyn men det går lika bra att klicka på boken ovan eller HÄR

PS. Är ni inte nöjda med e-boken garanterar jag till 100% att ni får tillbaka era pengar! DS.

Ni kan betala med kort eller sätta in på mitt bankkonto:

 1. Betala enkelt med kreditkort eller paypal HÄR i min 5:2 Butik
 2. Sätta in pengar på min bankkonto hos Länsförsäkringar. Maila då till niclas@mryeah.com så får ni mitt kontonummer. (Tar lite längre tid då att få e-boken då jag sänder den på e-post manuellt till dig).

23 thoughts on “Så här kommer du i gång med 5:2 dieten!”

 1. Hmm borde funka. Kolla så du trycker bekräfta det allra sista och fyllt i alla rutor som behövs. men det har du säkert. Du kan annars sätta in på mitt bankkonto om det krånglar igen så löser vi det. Mvh Niclas

 2. Hej Hannah!
  Nej så gör man tyvärr inte. Då är det ej 5:2. Du ska äta dina 500 kcal under dagen då du är vaken endast. Förstår du vad jag menar? :) Mvh Niclas

 3. Hej! Är precis i startgropen på 5:2 men är lite osäker på hur jag ska göra pga jag jobbar natt. Jobbar ca 3 nätter i veckan och vill gärna lägga fastedagarna där. När ska mitt dygn börja?
  Jag vill gärna köpa din bok, sätter över pengar till ditt konto om du skickar mig det. Tack för en intressant sida :)
  / Eva

  1. Hej Eva!
   Såg ditt email nyss, mailat dig:)
   Vill du köra fastedagarna på natten så tänk på att du räknar från tiden då du vaknar, tex du kanske sover till 17.00…då börjar du din fasta och sedan jobbar du och kommer hem och lägger dig. Sen när du vaknar kan du äta som vanligt igen:) Lycka till! Mvh Niclas

 4. 5:2 appen som du marknadsför är en ren bluff, liknande “Kejsarens Nya Kläder”. För din del är det säkert en bra inkomstkälla, men för den som köpt eländet kan man bara bli besviken. Den här kommentaren censurerar du säkert bort, för jag har inte sett något som kan liknas vid negativ krit i detta forum!

  1. Hej Rickard,
   Den appen är helt gratis och jag vet att en del haft lite strul att få den att funka som jag hoppades. Så därför jobbar jag med att få upp appen i App-store, Google-play. Men jag har inte fått alls så många klagomål på den men en del som sagt ändå och det har gjort att jag vill ha in en app som funkar. Ursäkta om du har känt dig lurad men det är absolut inte min avsikt. Och jag vet att jag har lagt in appen i e-boken så att man ska nå den också där. Jag har faktiskt inte fått så mycket kritik men jag vill bara det bästa och hjälpa. Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.