Kommer skicka direktlänk till 5:2-appen utan lösen till alla på min lista.

kvall

 

Idag har jag kört Mozzarella/Lax menyn. Efter tips från Sussie Ahlén från forumet förra veckan att lunchen kanske var lite väl tunn så åt jag mina cashew nötter redan till lunchen. Det är kanon att kunna flytta runt under dagen på detta sätt om man känner sig lite extra hungrig runt lunch precis som jag gjorde. Tack för det tipset Sussie!

Sedan har jag börjat sälja min e-bok. Köper ni den from nu så håll utkik efter email från

niclas@mryeah.com, så inte e-boken hamnar i er skräppost kanske.

Är jag hemma vid dator skickar jag den snabbt till er. Men är jag på jobb så kan det dröja hela dagen. Så ni kan räkna med max 24h.

Skulle paypal krångla eller kort så emaila mig på niclas@mryeah.com så kan ni betala till mitt kontonummer eller skicka på vanlig post.

Sedan ska jag skicka ut en direkt länk till appen utan lösenord till alla som är med på min lista.

Hoppas ni kommit igång bra nu efter semestern. Fastan känns bra idag och jag vet att ni vill ha ytterligare menyer i appen. Det är bara hålla ut:) Jag försöker svara på alla email och i forumet. Men nu när jag jobbar för fullt och barnen uppe längre än 1930;) så kan jag missa nån. Då är det bara ligga på mig igen så till slut får ni svar inom sinom tid:)

Ha en fin vecka nu!

 

One thought on “Kommer skicka direktlänk till 5:2-appen utan lösen till alla på min lista.”

  1. Hej tack för orden:) Ja mycket tiiiiiid blir det;) Men jag får sån feedback att så många lyckas så jag verkligen helhjärtat brinner för det här som ni märkt. Tack för tipsen! Ja jag ska nog köra ihop menyerna för en läsare påpekade just det att det blir lite kladdigt med mobilen och växla mellan kvinna och man. Så jag tar med mig din feedback..tack och ska i fortsättningen nu till de nya menyerna lägga ett + tecken för män precis som jag gjorde på sista receptet i e-boken. Men då får det blir så i fortsättningen för att det enkelt ska vara att skriva ut så kan jag skapa PDF och emaila ut till alla som är med på min lista. Bra idé tack! Änskar dig och din man lycka till nu:) Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.