Oron om kolesterol + 30% bättre än för 4 år sedan + Dr Christina förklarar

Scrolla ner om du har bråttom och läs vad Dr Christina säger om kolesterol ihop med ProVital-K2, Krill och Multin

Hej!
Julen är nära och jag är redan så laddad inför nästa år! Jag kommer börja hjälpa mer på individnivå för när jag har stöttat ett par av er så har en lyckats komma tillbaka till jobbet och en annan fått bättre blodvärden men framförallt mått så mycket bättre. Jag måste våga hjälpa fler för jag ser det typ varje gång jag gör det så får personen hjälp med både den fysiska och psykiska hälsan. 

En person kan göra enorm skillnad.

För någon vecka berättade jag om att min kondition blivit bättre de sista 4 åren men jag hann inte berätta det bästa.
Vi går på företagshälsokontroll var 4:e år och för 4 år sedan var mitt kolesterol 30% högre mot nu. Det är första gången jag har sett det minska!

Jag vet inte vad det är med mig, men det betyder så mycket att få det bevisat sänkt. 

Det är så dumt...jag har alltid varit orolig varje kontroll för varje "var 4:e år" så har det ökat utom denna gång då....jag har bara tänkt att det är för att jag blir äldre. Visst det är naturligt att det ska öka med åldern och kolesterol är inget dåligt i sig utan nödvändigt!

Och många tror jag stirrar sig blint på totalkolesterolet eller LDL och blir livrädda men så kollar man djupare och ser att kvoten totalkolesterol/HDL är helt ok och att Triglycerider  är låga under 1,7.

Vad jag vill komma till är att många av oss svenskar kör ner huvudet och förnekar, ja eller inte ens vågar ta något blodprov. Och tex. vet man om att man har hjärtinfarkter i släkten så agerar många tvärtom. Alltså att de helt blundar att ta reda på sina värden.

Men denna förnekelse kan uttrycka sig i andra saker såsom att man kanske tar mer alkohol än normalt, men framför allt så ligger det psykiskt och gror och kanske skapar en stress. Det tror jag iallfall. Så att det istället gör att man får för högt LDL och en dålig kvot på totalkol/HDL.

Och har man det ärftligt och vet nästan om att LDL kommer att härskna i artärena med tiden så måste man göra något åt saken,

Jag kommer nästa år att ha klart en helhetsplan där jag hjälper folk att få bukt med sitt onda LDL och försöka öka det goda HDL. Plus att de som önskar ska kunna få personlig hjälp under en viss tidperiod där jag kan frigöra din eventuella oro och hjälpa dig psykiskt med. Ja och det kommer vara helt naturliga "recept" och lätt att få in i vardagen! Och meningen är att du ska på 3 månader komma ut lycklig och med mycket bättre värden :)  Jag är säker på att jag kommer lyckas hjälpa!

För på mig så är det bevisat med en effekt på över 30% i förbättring på 4 år. Jag hade varit nöjd med oförändrade värden då jag faktiskt blir äldre med...Så detta är helt enkelt fantastiskt! Så håll utkik nästa år.
Men vänta läs vidare..

Det är 4 år sedan jag kontaktade Dr Christina om vad som kan hjälpa folks artärer och kolesterol...hon tog fram vitaminerna åt "oss" och ska ha ett stort tack!

Jag chattade med henne igår och jag glömmer ibland av hur allt fungerar exakt och det är nödvändigt för mig att ha en Doktors expertis nära till hands. Jag frågade om hon kunde berätta igen vad de olika vitaminerna gör just för kolesterolet, och hon svarar: 

-Att ha bra vitaminvärden i kroppen är alltid en fördel även för kolesterolet. Då fungerar alla reaktioner i kroppen bättre och man bryter ner kolesterolet mer effektivt. Så se till att ta multivitaminen! 
(Detta har jag inte ens tänkt på!!)
hon fortsätter:

-Om man har högt TG(Triglycerider) så hjälper krillolja bättre än fiskolja.
-Har man högt LDL så borde krill hjälpa bättre på lång sikt eftersom man får i sig omega-3 mer effektivt.
(stor minskning för mig på 4 år!)
-Samtidigt om man har en kombination med fisk + Krill så är det ännu bättre. 

Hur är det med plack?

-Plack bildas när oxiderad LDL attackerar ådern. Inte själva LDL utan oxLDL. När det händer så blir det ett litet mikrosår som immunförsvaret invarderar (för att läka såret) men samtidigt infiltrerar också mineraler (som kalcium) såret. Plack bildas och växer. K2 hjälper med att föra bort Kalcium från just detta mikrosår och placket blir faktiskt mjukare. 

Så fortsätt med ProVital-K2!!! (tar du blodförtunnande medicin så kolla med din läkare först eller läs mer i shoppen det jag skrivit vad Dr Christina säger om det)

Ser du hon skrev med 3 utropstecken. Så vet du om att du har höga värden och inget händer och det blir sämre bara så är det än viktigare att ta ProVital-K2 som kan gå in och läka såret och få bort kalcium som faktiskt hjälper till att hålla placket mindre och artärerna mer elastiska.

Jag tycker detta är fantastisk. Men sen ska man ju inte bara ta tillskott och sen tänka att nu kan jag äta vad som helst för att jag är skyddad....det blir ju som att bara blunda och köra på igen med ohälsosamma vanor.

Återigen jag är något stort på spåren...dels med dessa 3 sorter som tillsammans hjälper kolesterolet och kan skydda om man ändå inte kan få ner det onda...men också att jag verkligen har hittat matrecept och levnadssätt där man markant kan minska kolesterolet på ett naturligt sätt och må bra både fysiskt och psykiskt. Mer om detta nästa år :) Så kombon är kanon.

Till sist så undrar en del om man ska separera produkterna och jag frågade Dr Christina igår om detta.
-Det är bra att separera produkterna men om det bara är jobbigt för kunderna att komma ihåg så kan "dom" ta "dom" tillsammans. 

Så alltså ingen fara att ta alla samtidigt. Men jag tycker att man kan ta ProVital-K2 på morgonen och Krilloljan vid annat tillfälle på dagen och multivitaminen eller D3 kan man hålla isär med eller så tar man det när man tar Krill ändå om det är krångligt...men som sagt spelar inte så stor roll...men ta ProVital-K2 för sig i samband med frukosten iallafall tycker jag.

Oj, det blev långt idag!
Jag känner att jag vill ta upp något annat med, men det får jag nog ta upp imorgon eller till helgen:)

Kram och God Jul
Niclas

PS: ProVital-K2 kan alltså hjälpa om det blivit oxiderat LDL. Och Krill hjälper också, speciellt med Triglyceriderna. Och sist men inte minst....som jag inte "tryckt på/promotat" tillräckligt är alltså multivitaminen som gör så att du har bra vitaminvärden i kroppen som gör att reaktionerna i kroppen fungerar bättre och kan bryta ner kolesterolet. 

I mars någon gång så kommer vi göra multivitaminen mindre för just nu tycker en del att tabletten är lite stor(men den går lätt att dela för att det är en skåra i den!) plus att det kommer vara  lite vaniljarom i så att den blir läcker att inta :) Så väljer du prenumerera på den så kommer den nya automatisk med start i slutet av mars..och då kosta 199kr(2 månaders förbrukning)

Erbjudande som vi har: Om du väljer att prenumerara på ProVital-K2 så kan du skriva multivitamin eller D3 bereonde på vad du vill ha... som meddelande i kassan så får du den 1 gång på köpet nu och sedan igen till nästa höst ett par gånger. För den ingår på hösten/vintern då. 

Tips: Se till att testa alla dessa sorter här men iallafall ProVital-K2, Krill och Multivitaminen. För mig har dessa säkerligen varit till stor hjälp med tanke på mina förbättrade blodvärden de sista 4 åren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.