God JUl & GOTT NYTT ÅR

God Jul & Gott Nytt år från oss!

Detta kort tog Sofia för några dagar sedan, men nu finns det lite mer paket under granen till barnen :)

Jag hoppas du får en riktigt fin Jul och ledighet.

Jag kommer stänga av datorn mer eller mindre efter den 27:e nu i minst en vecka har jag tänkt och bara vara och tänka ut lite planer för nästa år.

I höst har jag kört mycket med mina gröna smoothies men också fokuserat/efterforskat kost som sänker det onda kolesterolet men ökar det goda och det vore kul att ge sig på coachning i 4 veckor på något sätt...där man kan få tillgång av mig i mobilen(via någon app) och där jag stöttar nån gång per dag varje individ, eventuellt specialanpassa för varje person.

Jag vet inte 100% upplägget än men jag känner att jag kan hjälpa många med detta men också det mentala tänket...ja att bara vara där och guida folk mer rätt när det gäller hälsan. Nu när jag fick bevisat att det jag gjort sista tiden fungerar så bra på mina blodvärden så får jag se hur det blir med 5:2 i januari, kanske sammanstrålar jag de som vill köra ihop i någon grupp. Ja vi får se :) ! 

Njut av Julen nu.

Och tack för att du har följt mig i år!

Kram

Niclas

PS: Tidigare i veckan skrev jag ett rätt långt inlägg och du kanske inte såg riktigt texten som Dr Christina skrev till mig. Här kommer endast den texten:

-Att ha bra vitaminvärden i kroppen är alltid en fördel även för kolesterolet. Då fungerar alla reaktioner i kroppen bättre och man bryter ner kolesterolet mer effektivt. Så se till att ta multivitaminen! 
(Detta har jag inte ens tänkt på!!)
hon fortsätter:

-Om man har högt TG(Triglycerider) så hjälper krillolja bättre än fiskolja.
-Har man högt LDL så borde krill hjälpa bättre på lång sikt eftersom man får i sig omega-3 mer effektivt.
(stor minskning för mig på 4 år!)
-Samtidigt om man har en kombination med fisk + Krill så är det ännu bättre. 

Hur är det med plack?

-Plack bildas när oxiderad LDL attackerar ådern. Inte själva LDL utan oxLDL. När det händer så blir det ett litet mikrosår som immunförsvaret invarderar (för att läka såret) men samtidigt infiltrerar också mineraler (som kalcium) såret. Plack bildas och växer. K2 hjälper med att föra bort Kalcium från just detta mikrosår och placket blir faktiskt mjukare. 

Så fortsätt med ProVital-K2!!! (tar du blodförtunnande medicin så kolla med din läkare först eller läs mer i shoppen det jag skrivit vad Dr Christina säger om det)  Ser du att Dr Christina skrev med 3st utropstecken :)

Alla beställningar som görs innan den 27:e postas just den 27:e, efter det så tar vi ledigt och stänger ner i en vecka och levererar först i början av januari.
Till shoppen här

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.