Nya 5:2 den 16 september, detta kommer bli stort!

Hej på dig!
Hoppas Din sommar har varit bra! 
Min har varit kanon och jag har börjat jobba denna vecka.

Riktigt laddad inför hösten med allt och det är verkligen bra att släppa (nästan) allt och bara njuta av sommaren. Så nu är jag motiverad till tusen att inspirera igen.

Till hösten "snart" så tänker jag att vi kör den nya 5:2. Jag gjorde ett inlägg i min Facebook-grupp och många är intresserade :)

Min tanke är att vi kör igång den 16 september och jag kommer göra det som en
"30-dagar Challenge" som kommer vara gratis. Jag kommer om nån vecka skicka ut en länk där man kan registrera sig för den och sedan kör vi igång den 16:e december i min FB-grupp.

Ja man behöver registrera sig sen via länken jag postar ut för att kunna få upplägget på PDF gratis.

Jag kommer göra så att man har fram tills den 16:e september att kunna ansluta sig till FB-gruppen och sedan kommer jag ha stopp på insläpp i minst 30 dgr så att alla inne i gruppen kan fokusera utan att nya kommer in hela tiden. (Ja du kan köra själv utan att vara med på FB, men större chans att lyckas om man kör ihop med andra)

Om du inte är med i FB-gruppen och går dit nu...så är det bra att tänka på att man måste svara på nån fråga innan....att man kommer följa FB-gruppens regler etc. Gör man inte det eller glömmer det så kommer man inte att bli insläppt. Om du tipsar till någon om gruppen så är det bra att påminna om detta för annars kommer de inte in.

Så här skrev jag i FB-gruppen för nästan 2 veckor sedan:

//
Hoppas Din sommar är bra! 
Till hösten "snart"😅 så tänker jag att vi kör den nya 5:2.
-
Har läst mycket om det under semestern och det har kommit riktigt bra resultat på att man kan köra med 800kcal/ 2-dag med tema "medelhavsmat"
-
Michael Mosley har fått in resultatet från 5000 personer som har testat detta. Och då även med tänk på när man ska äta. Ja att man tex. har ett "fastefönster" på 12h under 2-dagen och vanliga dagar.
-
Vi har alltid kört med ca 500kcal per dag(för kvinnor) men nu visar vetenskapen på människor att 800kcal fungerar lika bra. Ja, om man de första 2 veckorna äter just 800kcal per dag. En del kan behöva köra längre än 2 v. med 800kcal/dag innan de övergår till 800kcal per 2-dag.
-
Jag tänker testa detta då det nu visat sig att man blir mycket mer motiverad när man ser att man går ner rätt snabbt + att det bevisligen nu är så att det är lättare om ca. 2 år att bibehålla sin viktnedgång om man i början har gått ner snabbt!
-
Så tanken är att jag skapar  nya 800kcal-receptdagar enligt Mosley och att vi kör detta tillsammans här i gruppen. Ja enligt den senaste vetenskapen. Med exakt hur du ska göra.

Hoppas verkligen att Du vill hänga på i höst! Viktigt är att man är frisk och om man tar mediciner så är det bra att få ett ok från sin läkare innan man kör detta👍
-
Ikväll gjorde jag delvis efter Mosleys recept men med lite större portion😂Det är semester 1v till innan jag måste ta tag i allt!
-
Hoppas du är taggad och skriv gärna en kommentar att du vill hänga på i höst💪🙆‍♂️ kul om vi är flera. PDF kommer sen i september och tanken är att vi börjar efter första veckan i september eller i mitten av september💪💪💥
//

Vilken respons jag fick på detta och det har snart gått 2 veckor och jag har snart redan skapat klart texten om upplägget och läst på mer om detta och igår började jag med recepten. Och idag ska jag inhandla och börja testa ut. Så jag har mer än en månad på mig att få fram bra recept enligt Michael Mosleys "nya" upplägg.

Resultaten människor har fått med detta mer hållbara upplägg är minst sagt imponerande! Michael berättade om Dave som gick ner 20kg på 12 veckor och blev av med sin diabetes.

Det är så många fördelar med detta upplägg, bl.a. 

  • Minska risken för många kroniska sjukdomar
  • Människor med högt blodtryck har rapporterat in en signifikant förbättring
  • Många med Diabetes 2 eller prediabetes har berättat för Mosley att blodsockernivån har återvänt till normalt värde, utan mediciner
  • Människor med "fetlever" har sett sin lever omvandlad till det positiva
  • Människor blir av med sin snarkning pga att fett runt nacken försvinner

Som du ser är det många fördelar med det nya 5:2 förutom själva viktnedgången.

Verkar allt lite rörigt så håll ut. Jag kommer posta om någon vecka så att du kan förregistrera dig för "30-dagar Challenge" med den nya 5:2. Ja, som en väntelista helt enkelt och jag försöker göra mitt bästa nu att få till en lättförståelig PDF innan den 16 september som jag kommer mejla ut till alla som är på "väntelistan" .

Så håll utkik på bloggen här för att kunna regga dig. Ja, det är gratis :)

Kram 
Niclas

PS: Michael Mosley nämner om att det är bra att ta magnesium, vitamin B och D när man kör den nya 5:2 men också Omega 3. Vår multivitamin är perfekt då den innehåller just de 3 första nämnda och Dr Christina har "lagt" in alla de viktiga B-vitaminerna i vår multivitamin såsom B12 och jag har fått in att tex. en dam som hade B12 brist fick tillbaka normalvärden på ca. 4 månaders användning. Och när det gäller Omega 3 så har vi den bästa sorten i vår Krill.

Michael Mosley pratar också gott om prof. Valter Longo som dessutom  nämner Vitamin K2 som vi också har i ProVital-K2. 

Som du kan se i shoppen så har vi erbjudande att man kan testa Multivitaminen och endast behöva betala det faktiska portot(för första burken).

Nu med start i höst så kommer vi börja med att prenumererar man på både Krill och ProVital-K2 så kommer man kunna få med Multivitaminen på köpet varje gång(porto för den endast). 


Så beställer du idag både Krill och ProVital-K2 och Multivitaminen på prenumeration så kommer Multin att ingå sen. Bra va! Allt för att göra det lättare för dig att välja så att det blir det bästa för dig. 


Är du redan prenumerant på alla 3 så kommer detta erbjudande att slå igenom automatiskt på din nästkommande leverans. Och har du ej valt Multin ännu så mejla in bara så lägger vi till den bara framöver sen.

Beställ i shoppen här  så du är redo för hösten sen när vi drar igång.


Kram

Niclas

Detta blogginlägg är i samarbete med mitt företag Vitaminotek AB. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.