Idag kör vi 6:1-dagen

mozza
Mozzarella/Lax menyn idag.

Jag valde fredagen som “fastedag” då denna vecka varit hektiskt minst sagt. I tisdags träffade jag Michael i Stockholm och igår var jag med i Debatt.

Sofia jobbar kväll idag så det passar kanon för mig att köra fastedag idag.

Ha en trevlig helg mina vänner:)

9 thoughts on “Idag kör vi 6:1-dagen”

 1. Hej!
  Jag har provat 5:2 i 14 dagar och nu senaste veckan 6:1. Har aldrig varit så svullen i magen och gått upp så mycket förut. Ser ut som att jag är gravid, suck! Jag har varit noga med kalorierna men tänker nu att detta är nog inget för denna kropp, vill ju inte bli tjockare. Kan tillägga att jag äter liberal LCHF kost i övrigt, det har jag gjort i 2 år.Gick ni upp i vikt i början? Hälsningar Jeanette

  1. Hej! Nej jag gick ju ner som tusan men alla är vi olika…du säger 14 dagar men det är endast 4 halvfastedagar ..ge det lite längre tid typ 5 veckor..Lycka till! Mvh Niclas

   1. Hej! Jag undrar om man kan köra fler fastedagar i veckan än bara 2, om det är så att man vill att det skall gå ngt fortare?

    1. Nej, inget jag rekommenderar. Kör på 2 är mitt tips….bättre gå ner långsamt..kroppen hinner då få ut fettet utan att levern ska behöva kämpa för mycket…:)Lycka till! Mvh Niclas

  2. Jeanette, jag har också ätit LCHF under ett år men tänkte testa detta nu. Man svullnar ju i magen på studs när man börjar äta kolisar! Det är inte därför eller kör du LCHF tillsammans med 5:2? Vi funderar på att göra det när vi kommit in i detta. Blir lite att tänka om de dagar man inte får äta fettet…

 2. Hej! Jag har nu provat min första vecka o det har gått bra o jag känner mig pigg Har försökt att få din app men det går ej !? Kan det beropå att jap har en android?Jag behöver bra recept och undrar om 5:2 bokenhar bra recept? Jag behöver gå ned ca 8 kilo. Mvh Caroline

  1. Hej Caroline, va kul att det börjat bra! Appen ska funka men varit seg att få igång några gånger då den är webbaserad. Kolla din email nu. Lycka till! Mvh Niclas

 3. Hej!
  Vi ska starta i morgon tänkte vi o jag säger som Caroline, får inte ner appen… jag har en Iphone 5 o har försökt ett antal gånger o väntat o väntat o väntat… minst 15-20 min men den bara laddar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.