Håll utkik på bloggen imorgon om jag lyckas ta nån bra bild på mig, Sofia och Michael Mosley;)

content_MichaelMosley
Michael Mosley möter Mr Yeah imorgon ;)

 

Blir kul imorgon! Ska se om jag kan ställa någon bra fråga och dela med mig här. En bild måste jag ju bara ta, som jag lägger upp här på vägen hem:)

3 thoughts on “Håll utkik på bloggen imorgon om jag lyckas ta nån bra bild på mig, Sofia och Michael Mosley;)”

  1. Hej Kicki !
    Jag kör Felix frysta soppor 2 ggr i veckan då jag fastar kostar 15.50 på Willys där är många sorter men du får titta efter de som har ca 220 KCL då får du två soppor + 2 crisp på kvällen eller så äter du de som har 280 KCL underbart goda smaker färdig att köra 6 min i Micro på jobb. Än har jag inte tröttnat tvärtom jag längtar till faste dagarna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.