Det NYA vegetariska upplägget är äntligen klart

Äntligen Klart! Beställ Nu.
Det Nya Vegetariska Upplägget är äntligen klart

Hej igen,
Nu kan du beställa Vegetarisk mat i 20 dagar. Som 5:2-upplägg eller ej!

Jag har gjort mitt allra bästa och hållit på med detta nya upplägg sedan i somras.🥰

Nu kommer det bli åka av och med start onsdagen den 18:e november så kan du köra ihop med mig.

Jag har lämnat in till ett tryckeri och får hem häftena på torsdag i nästa vecka.

Men du får PDF-varianten direkt NU när du har slutfört beställningen. Min tanke är att vi kör ihop från den 18:e i 20 dagar så är vi klara innan Lucia och så kör vi en gång till i januari.

Så förbeställ gärna nu så postar jag ut på fredagen den 13:e november.

Här är lite info om det nya upplägget som är på 109 sidor 😊

  • Du väljer själv om du vill köra upplägget som en 5:2-variant, dvs. 800kcal/dag.


  • Eller om du bara följer recepten som de är och äter 1 portion av varje måltid. Fördelen med detta är att totalen kalorier på dagen är ändå mindre än vad du brukar äta per dag + att vi kör vegetariskt. Detta gör att även alla som inte vill köra ett 5:2-upplägg kan hänga på. Dessutom kan man köra en 5:2-dag när det passar istället, ja valet är helt flexibelt i denna bok!


  • Jag har skrivit med hur många kalorier varje ingrediens och recept har och vad totalen blir för dagen per portion. Så du kan byta ut och ha koll på kalorierna om du vill.


  • För att köra det som en 5:2-variant(800kcal/dag) så har jag gjort det enkelt genom att jag har skrivit in med röd text där du tar mindre av något eller utesluter helt. Så riktigt enkelt.


  • Jag har även angett kalorierna för varje recept för 5:2, dels för frukosten, lunchen och middagen. Så du ser hur jag har fått ihop 800kcal.


  • Inköpslistor finns efter varje dag så man kan lätt planera inköp själv hur långt fram man vill. Vi kör med 3 måltider per dag och frukosten kommer vi variera med några stycken bara. Men alla lunch och middagsrecept är olika för varje 2-dagarsperdiod. Vi kör alltså samma dagrecept 2-dagar i följd för att spara på inköp och pengar, men också så att "svinnet" minskar. Men framförallt att det blir mindre att tillaga så att vi sparar tid på det.


  • Jag förklarar 5:2-upplägget och tipsar hur du bäst kommer att lyckas!


  • Jag har gjort filmer på alla recepten och i boken står det hur du kan komma åt och titta på dem. Ja, de kommer ut sen när vi kör igång.


  • Dessutom så ingår det att kunna köra ihop med mig i min FB-grupp om du vill, länk finns i boken så att du kan ansluta sen.
Nu kör vi snart!
Häng på och beställ här

https://vitaminotek.com/

Kram
Niclas 

PS: När du beställer NU i shoppen så kommer ett e-mail direkt till Dig så att du kan ladda ner PDF-versionen. Den fysika versionen, alltså häftet postas först ut på fredagen den 13:e november, när jag har fått från tryckeriet🥰


Självklart är detta i samarbete med min webshop och företag på Vitaminotek.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.