5:2 Appen är här:)

Här är en film som förklarar 5:2-appen:

appstore

Köp min app på App Store HÄR eller klicka på bilden ovan

Eller på Google play HÄR eller klicka på bilden nedan:

googleplay

Jag kommer ge dig all inspiration du behöver för att lyckas med 5:2.

Du kan följa min blogg i appen under menyn Blogginlägg.

Jag vill försöka få dig till ett hälsosammare liv och att du inte ger upp för tidigt med 5:2. För jag har sett vad det har gjort för mig och vill dela med mig hur du lyckas.

Mina egna recept är ett fåtal väl beprövade recept jag testat fram så att DU mår bra under fastedagen men också får i dig rätt näringsinnehåll. Tröttnar du på mina recept har du tillgång till Söndagsrecepten där jag lägger in bra recept från mina bloggläsare varje söndag.

En bra väg att gå är att göra som jag har gjort så kommer du lyckas på sikt:

Jag vill att du kör 5:2 i 5 månader och sedan kan du gå över till 6:1. Jag nådde min matchvikt efter 5 månader och fastar endast 1 dag i veckan numera. Jag har märkt att jag behåller min vikt och de hälsoeffekterna jag byggt upp.

Så gör också läkaren Michael Mosley som “uppfann” 5:2. Han testar alla sina värden regelbundet och har sett att köra 6:1 efter 5 månader med 5:2 räcker för bibehålla de effekter man byggt upp.

Har du ej startat ännu med 5:2 och vill ha bra tips samlat på ett ställe kan du köpa min e-bok HÄR och ladda ner direkt:

ebok

Lycka till nu och jag finns här som stöd!

Mvh

Niclas Brunnegård

7 thoughts on “5:2 Appen är här:)”

 1. Har haft några riktigt dåliga dagar, hamnat i godisträsket! Nu börjar jag om igen på måndag! Får se hur det går att äta på jobbet (förskollärare ) med pedagogiska måltider. Tack för appen!
  Kram

  1. Hej Susanne! Godisträsket är gott att hamna i:) Men det är inte så farligt, bara ta nya tag och successivt kanske minska när du äter godis. Men med 5:2 kan du äta godis nån gång. Men är du helt socker beroende och inte kan styra utan bara äter mer o mer godis så kanske du ska äta minimalt och ta bort det. Ny vecka och du tar bara nya tag helt enkelt. Kommer man ur fas med 5:2 gör det inte så mycket. Bara avbryta om man är krasslig eller om det tex. är en riktig kul grillkväll med nära och kära som väntar just på den inplanerade fastedagen så byter man dag eller bara kör 1 halvfastedag den veckan. Lycka till i veckan nu då! Kram

 2. Hej, jag har fått lösenordet och kommer fram till bilden man ska klicka på för att få instruktioner, men det stannar där.
  Står Loading… men inget händer.
  Det kanske inte funkar på iPhone5, eller?

  1. Hej Mona, den ska funka på iPhone5, min fru har en sådan och det funkar perfekt. Testa igen och kolla så wifi är på. Kan vara lite segt utan wifi och då får man ha lite tålamod tex. i affären :) Hoppas du får det att funka! Mvh Niclas

 3. Hej Niclas.
  Jag har en fråga. Mins största svaghet er på kvällen fram för TV. Har du något förslag som man kan äta som har lite kalorier ?
  mvh.
  Rannveig

  1. Hej Rannveig! Kanske funkar göra smala morotstavar och knapra på, eller skära upp smala äpplebitar. Eller kanske du har lite melon kvar från lunchen att göra bitar av. Annars funkar en stor kopp grönt te bra för mig. Lycka till! Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.