Bli Friskare! Vad gör Omega 3 med dina celler egentligen? Vet du det?

Jag vill på det enklaste sätt förklara för dig det viktigaste du måste VETA!

Summering av filmen ovan: Omega 6 orsakar inflammation och Omega 3 reparerar den...men vi får i oss för mycket Omega 6 och FÖR LITE OMEGA 3.

Dags att lägga fram bevisen! Kolla nedan:

Omega 3 räddade förmodligen Grants liv:

Som ni vet förespråkar jag ProVital-K2 och Krill. Krill är den nya Omega 3 fettsyror som är mer biologisk upptagningsbar än vanlig fiskolja som ni ser gjorde bra nytta här i filmen! 

​Om ni såg videon högst upp i detta inlägg så ser ni att det blir för mycket Omega 6 och att Omega 3 inte hinner reparera cellerna. Så vad du ska göra är att dessutom minska intaget av Omega 6.

Låt mig förklara bildligt här:

Undvik absolut det som är understruket med rött så du håller nere Omega 6 och detta bidrar till att Omega 3 hinner reparera DINA CELLER!!! Men undvik även palmolja som hotar regnskogarna. Olivolja är ok ändå om man inte hettar upp den för mycket då den innehåller Omega 9 också, ja jag vet många siffror nu kanske men saken är att om du hettar upp oljan till kokpunkt så övergår den i en annan form och du drar EJ nytta av det positiva Omega 9 i den!

Alltså fattar du? ;) Du kan kontrollera vad du äter och på så vis få bort din inflammation som orsakar cancer, hjärtattacker, stroke och andra sjukdomar som man inte kan få kontroll på så lätt annars!

Omega 6 är ok om du får i dig samma mängd Omega 3 men dagens problem är att vi får i oss på tok för mycket Omega 6 så att "ratiot" kontra Omega 3 är på tok för stort och som då orsakar inflammation.​

Se filmen nedan:

Om du förstår vad jag lär ut här och om du tar ett aktivt beslut kan du undvika ovan nämnda sjukdomar med otroligt hög grad.

Jag rekommenderar Krill som jag tar varje dag. Ta beslut idag så det inte går en dag mindre där du kan minska din inflammation i din kropp och undvika alla dessa onda sjukdomar som man inte har så bra kontroll över. Utan låt din kropp läka ihop nu.

Dessutom ska du försöka hålla dig undan processad mat och snabbmat.

Demens, diabetes och aggressivitet, ja kanske har du känt dig mer irriterad när du ätit en plusmeny på en snabbmatskedja nån gång? Detta hänger ihop men inflammation(omega 6). Och du minskar dett​a genom att minska/ta bort så mycket du kan utav:

  • Vitt bröd, vit pasta och vitt ris.
  • Transfetter, processad mat, snabbmat. Färdiga salladdressingsflaskor och färdig majonnäs på burk. Tänk på att är det transfettfri du väljer så kan det ändå innehålla tex. sojabönsolja!
  • Omega 6 fetter(vegetabiliska oljor som ska minskas/undvikas är sojabönolja, majolja, jornätsolja, druvkärneolja, bomullsförolja och solrosolja
  • Stress 
  • Att du sitter för mycket stilla. Motion och träning minskar stress!
  • Rökning


Beställ i e-shoppen nu. Klicka här.

Eller maila mig nu och beställ på niclas@mryeah.com så skickar jag en faktura till dig med burkarna!

Mr Yeah - Lev längre, blir friskare, Godkänd för F-skatt, Vitaminotek AB numera...

PS. Tips, vill du optimera så kör du en av varje: ProVital-K2 och Krill

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.