Nu kan du komma åt 5:2-kursen i en följd! 7 raka veckor.

Nu när du får ett mail för dagen kommer du kunna ha framförhållning, dvs du kommer åt nästa dags recept i mailet jag skickar ut. På så vis kommer du nu åt hela kursen och kan köra i din takt och planera dina inköp, bra va? :) Få kursen + mina 2 e-böcker under en begränsad tid helt Gratis! genom att fylla i din email här .

Igår kväll gjorde jag en god middag: recept   På bilden ser du receptet. Jag stekte kyckling, svamp och lök för sig och la i en form…sedan på med delade körsbärstomater. steka Blandar sedan hackad basilika och proviansk örtblandning i 5 dl grädde. Detta häller jag över allt och sedan riven ost på allt. In i ugnen på 175 grader i ca 25min. Detta med delikatesspotatis som jag delat i klyftor med lite olivolja på…flingsalt, peppar och timjan…in på en smörad plåt i ugnen på 225 i ca 25 min. En fräsch sallad till detta… middag Dukat och klart för middag. Trevlig helg på er! /Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.