Hur går det för mig nu? Se min plan de kommande 5 veckorna.

Teneriffa 2015

När jag fyllde 40 år så drog jag och Sofia till Teneriffa, gött att slöa på takterassen :)

Detta har hänt:

När jag startade med 5:2 i mars 2013 gick jag ner stadigt de första 5 månaderna och jag kom till en gräns där jag jag var nöjd och började med 6:1 i september 2013. Ja, jag tänkte t.o.m. nä nu får jag gå upp ett par kg...för jag hade gått ner 12 kg och för mig som "bara" hade en liten kagge så var detta mer än väl.

Sen körde jag på ända till sommaren 2014 med max 1 "fastedag" per vecka och på sommaren struntade jag i det och bara njöt som man bör och tillbaka till jobbet hösten 2014 och körde på med 5:2 i ca 7 veckor och sedan övergick jag till 6:1 igen.

Du kan läsa mer här  när jag var med i Expressen strax efter nyår 2014.

Under våren 2015 så började jag träna mycket mer, i form av bodypump som är en gruppträning med skivstång sedan fyllde jag 40 år och var på Teneriffa och sen när sommaren kom så varken tränade jag eller körde nån fastedag.

Givetvis så gick jag upp som jag brukar under sommaren men denna gång startade jag inte med 5:2 mer än att köra endast 2ggr första veckan på jobbet. För sedan började min period då jag reste mycket i jobbet(utomlands) och struntade både i fasta och träning.

Men i början av oktober bestämde jag mig för att höja energinivån och bygga muskler och träna mer kondition, läs mer här hur du får mer energi. Så nu efter ca en månad av energiuppbyggande så har jag en tanke att kombinera detta med 5:2 fram till jul.

För ärligt talat nu när jag inte kört 5:2 ett tag så har jag börjat gå upp mer än bara muskler, så jag vill testa om 5:2 kan fungera som en bra "deffning" fram till jul.

Och jag utmanar dig att hänga på!? :)

Såhär kommer mina 5 nästkommande veckor att vara:

  • Måndag Styrketräning på gym innan jobbet
  • Tisdag: 5:2-dag
  • Onsdag: Styrketräning på gym innan jobbet
  • Torsdag: 5:2-dag
  • Fredag: Styrketräning på gym innan jobbet
  • Lördag: Njuta med måtta
  • Söndag: Njuta med måtta

Vardagsmotion/konditionsträning/fisk luft får jag genom att jag elcyklar 2 mil/dag (till och från jobbet). Visst det är med elcykel men jag väljer att trampa på hårdare när jag känner för det.

Vi kör med mina 5:2-recept och välj dina 2 favoriter och planera allt dagen innan! De andra dagarna kommer jag att äta rejält och sikta på kyckling, ägg, fullkornspasta, råris, och havregrynsgröt som "stomme".

Viktigt: Om du också hänger på och tränar så börja lätt om du är ovan och be gymmet ta fram ett program åt dig. Se till att sova 8-9 timmar varje natt och drick mycket vanligt vatten.

Nu kör vi! Hoppas du hänger på!

Facebook kan du följa mig.​

Kramar Niclas

Missade du detta?

I Sverige tar många vitamin D under hela vintern. Ju mer vitamin D desto mer efterfrågar kroppen vitamin k2! Så du måste få i dig vitamin K2 för att få ut bäst effekt av vitamin D. Lova mig att du ser filmen som jag har bifogat längst ner.

Denna förståelse kan göra att du kan undvika benskörhet, hjärt&kärlsjukdomar och cancer!

Vitamin k2


Nyligen vad det en workshop i Las Vegas om vitamin K2 där b.la. Dr. Katarzyna Maresz
pratade om vilken förbättrande skillnad vitamin K2 kan göra för "benhälsan" och "hjärt&kärlhälsan"

Nya rön visar vilken roll(positiv) vitamin K2 spelar i energiproduktionen , muskelhälsa och nervhälsa ( dvs , neuropati ).

Jag har inne ProVital-K2 som fungerar bättre än att enbart ta vitamin K2 då ProVital-K2
innehåller magnesium som behövs + bioflavonoid(antioxidant) som bidrar till bättre blodkärl.


Beställ på faktura genom att maila mig på niclas@mryeah.com eller betala med kort eller Klarna i webshoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.