Första veckans resultat: 80kg och 92 i midjan

Jag startade på ca 82-83 kg. Tydligen gjorde jag helt fel när jag mätte midjan i veckan. Så 99 cm var på det tjockaste stället då:)

Nu ligger jag på rygg och mäter runt navel så blir det samma varje gång f.r.o.m. nu.

Ok jag landade på 80 kg idag och 92 cm runt midjan. Målet för mig är inte att gå ner i kg. Däremot midjan några cm till. Men annars är det de andra positiva effekterna de 2 “fasta” dagarna gör. Få ner kolesterolet och minska risken för cancer och kanske leva längre utan mediciner.

Jag har ett stillasittande jobb och tränar inte alls som förr så för mig passar detta perfekt. Tränar du extremt mycket så är det ingen vits med denna diet då man oftast har bra hälsa och värden ändå. Men det är just det med att man kanske lever längre och är friskare som gör att man kanske vill testa detta på de dagar man inte tränar.

Igår hade vi Skylander kalas hemma för vår äldsta son.

Födelsedagskalas

 

Blev en del korv med bröd och godis över till mig:)

Idag blev det glass ute i trädgårn och nu film med godis.

Jag verkligen inte varit så nyttig denna helg men imorgon kör jag en fasta dag igen

enligt planen. Känns lätt att lägga de 2 fasta dagarna på måndag resp. torsdag.

Och skulle det inte gå på tex. torsdag kör jag bara nästa dag det går. Att äta mycket grönsaker 2 dagar i veckan känns kanon.

Det fina vädret gjorde att vi ej köpte en köksvåg. Men det känns som ett måste så jag kan

göra lite recept och hålla mig närmare 600kCal/fasta dag.

Nu kör vi på ny vecka. Yeah!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.