5:2-dieten ger mersmak tycker DN:s Dan Lucas

Dan Lucas 52dieten

Idag köpte jag DN som strandläsning då jag visste Dan Lucas värden skulle visas efter 6.5 veckors 5:2 test.

Ser att Dan inte har uppdaterat sin blogg på DN ännu som jag nu tänkte ha länkat till. För att vi alla skulle kunna ta del av hans värden. Kanske kan ni se en skymt av bilden ovan;) Känns inte rätt att lägga upp hela artikeln just nu då det går att köpa tidningen just nu. Men jag länkar till den senare så fort artikeln/hans blogginlägg är uppe.

Kan avslöja att jag är imponerad att Dan äter endast 1 mål under sin halvfastedag. Detta är ju helt klart individuellt men för mig passar just 3 mål perfekt i min livsstil.

Han har uppnått en kraftigt minskad sjukdomsrisk efter endast 6.5 veckor!

“Det är lättare än jag trodde. Det här blir min nya livsstil”, säger han i artikeln.

Denna veckan har verkligen högsommarvärmen slagit till och då kör jag bara 1 halvfastedag och vill njuta lite extra och planera in dagen på ons eller tors då det ser ut att vara lite sämre väder. Till vardags sen i höst återgår jag i stort sett slaviskt till mån och torsdag då jag tror det är bra att få in kontinuitet i dagarna.

5:2-dieten har synts rätt mycket i media sista tiden. Här är några av tidningarna och nåt snabbklipp på frukost och lunch alá 5:2 jag och Sofia körde för någon dag sedan + ett litet klipp jag från stranden idag:

Artikeln i Aftonbladet på deras Plus:

https://www.aftonbladet.se/wellness/article16933903.ab

Artikeln i Land:

https://mryeah.com/2013/06/27/jag-ar-med-i-tidningen-land-nu/

Dan Lucas blogg:

https://mobil.blogg.dn.se/52dieten/

Om ni vill bli experter själva på 5:2 Dieten rekommenderar jag att ni läser boken från “grundaren” Michael Mosley om ni inte redan gjort det:

Boktips

Ha en riktigt go fortsatt sommarkväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.