5:2-appen nu i App Store, jag har gjort en film som förklarar appen.

Här är en film som förklarar 5:2-appen:

StoreIconApple

Köp min app på App Store HÄR eller klicka på bilden ovan

Eller på Google play HÄR eller klicka på bilden nedan:

StoreIconGooglePlay

Jag kommer ge dig all inspiration du behöver för att lyckas med 5:2.

Du kan följa min blogg i appen under menyn Blogginlägg.

Jag vill försöka få dig till ett hälsosammare liv och att du inte ger upp för tidigt med 5:2. För jag har sett vad det har gjort för mig och vill dela med mig hur du lyckas.

Mina egna recept är ett fåtal väl beprövade recept jag testat fram så att DU mår bra under fastedagen men också får i dig rätt näringsinnehåll. Tröttnar du på mina recept har du tillgång till Söndagsrecepten där jag lägger in bra recept från mina bloggläsare varje söndag.

En bra väg att gå är att göra som jag har gjort så kommer du lyckas på sikt:

Jag vill att du kör 5:2 i 5 månader och sedan kan du gå över till 6:1. Jag nådde min matchvikt efter 5 månader och fastar endast 1 dag i veckan numera. Jag har märkt att jag behåller min vikt och de hälsoeffekterna jag byggt upp.

Så gör också läkaren Michael Mosley som “uppfann” 5:2. Han testar alla sina värden regelbundet och har sett att köra 6:1 efter 5 månader med 5:2 räcker för bibehålla de effekter man byggt upp.

Har du ej startat ännu med 5:2 och vill ha bra tips samlat på ett ställe kan du köpa min e-bok HÄR och ladda ner direkt:

ebok

Lycka till nu och jag finns här som stöd!

Mvh

Niclas Brunnegård

2 thoughts on “5:2-appen nu i App Store, jag har gjort en film som förklarar appen.”

  1. Nu har du fått till det med apparna. Hur blir det med forumet? Kommer fortfarande inte in på det och jag saknar det! Kanske är det bara jag som inte kan :-(

    1. Ja forumet verkar inte synas bra i mitt nya mobil upplägg hmmm :) Måste få till det sen då, denna fantastiska teknik;) Men som sagt appen funkar äntligen bra:) Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.