ProVital-K2

Click here to read this page in English

Produkter från Live Life 360 - ProVital-K2

Dr. Christina Beer är ansvarig för utveckling av alla Live Life 360 produkter. Hennes djupa kunskap om näringslära, biologi, och formulering garanterar att hög kvalitet, kliniskt bevisade ingredienser används i företagets produktlinje. Christina har konsulteras för stora kosttillskottsföretag och förstår bästa praxis för utveckling av närings-och kroppsvårdsprodukter. Hon fick en B.S. i mikrobiologi från Weber State University och en doktorsexamen i Nutrition & Food Science från Utah State University.

Christina är född i Köpenhamn, Danmark, och uppväxt i Stockholm, av Österrikiska föräldrar. Hon är gift och har 2 styvbarn och 6 barnbarn.

​Jag har pratat med henne och hon brinner verkligen för dessa produkter hon har fått fram!

PROVITAL-K2*

ProVital-K2 är flaggskeppet och en patentsökt produkt av Live Life 360 och ingår i alla produkter. Denna patenterade blandning innehåller en unik och ren form av vitamin K2 och andra viktiga ingredienser som har kliniskt bevisad effekt att dramatiskt förbättra och stödja hälsa och skönhet.

LÄR DIG MER AV PROVITAL-K2

K2 KRILL

K2 Krill är en kombination av två kraftfulla kardiovaskulära stödingredienser. Varje flaska innehåller vår Provital-K2 blandning tillsammans med hjärtvänliga omega-3-fettsyror från Krillolja - dessa nya omega-3-fettsyror är mer biotillgängligt än vanlig fiskolja.

LÄR DIG MER AV K2 KRILL 

Hur beställer jag? Genom min e-shop här

Lev Längre och Håll Dig Friskare! Jag Inspirerar Dig till en Bättre Hälsa.