Hur jag gick ner 7 kg på 7 veckor med 5:2-metoden – och hur du gör detsamma!

ebok

Buy buttonstatistics
Följer du 5:2-metoden kommer du gå ner i vikt, få bättre hälsovärden, minska risken för cancer, bli piggare, vassare och kanske t.o.m smartare.

Den här e-boken innehåller allt du behöver för att lyckas. Du får bland annat 3 beprövade recept som jag och min fru Sofia har tagit fram, så att du mår bra under din halvfastedag men också får i dig näringsrik mat och rätt fördelning på proteiner etc

Du kommer få en inköpslista och sedan väga efter vårat recept. Kan inte bli enklare!

Vill du minska risken för cancer och få bättre kolesterolvärden och minska det onda fettet som finns inne i kroppen så är 5:2 en riktig bra metod för att bli av med detta!

Dessutom är metoden flexibel och när du nått din “matchvikt” går du över till 6:1 för att bibehålla de positiva effekterna du har uppnått.

En metod som håller i längden.
Min e-bok har svar på allt du behöver veta och kan laddas ner nu direkt.

Skulle du inte vara nöjd med e-boken så garanterar jag att du får tillbaka dina pengar.

Så skaffa e-boken nedan nu för 40SEK och läs den idag så är du på väg mot ett friskare, piggare och kanske längre liv:

Buy buttonstatistics

Med vänliga hälsningar

Niclas Brunnegård

Email: niclasbrunnegard@hotmail.com

3 thoughts on “Hur jag gick ner 7 kg på 7 veckor med 5:2-metoden – och hur du gör detsamma!”

 1. Hej ! tack för en bra blogg men tyvärr går jag inte ner såå mkt som du 1 1/2 kg på 6 veckor ? skillnaden är kanske att jag är kvinna och 65 år ? håller en bra diet de andra 5 dagarna äter inte rött kött mestadels fisk eller kyckling och mkt grönsaker (inget sött ) undviker kakor o godis har inget behov av det endast frukt o bär.Tränar ca 2 ggr i veckan på gym ibland 3 kan du ge mej något annat bra tips eller jag ska köra på och se om det blir bättre ?jag fastar 20.00- 13.00 sen äter jag exakt 500 kalorier dricker mkt vtn och te o kaffe den dagen, börjar äta nästa dag på fm är det rätt så ?

  1. Hej!
   Tack för orden:)
   Du behöver endast tänka på att äta 500 kcal under dagen och ej nödvändigt tänka på 20-13…tycker du kan testa äta proteinrik frukost och sedan ett annat mål senare då om du vill hålla det till 2 åltider då kanske? Kanske passar dig bättre. Jag kör ju 3 som sagt. Men gäller hitta nåt som passar.
   Med detta upplägget gick jag ner mycket i början:
   https://mryeah.com/2013/06/04/halvfasta-heter-det/

   men det är nog 600 kcal för män så ta o justera till 500kcal.

   Lycka till!

   Mvh

   Niclas

   1. Tack, Niclas för ett snabbt svar jag äter ungefär vad du skriver på din app har köpt din bok men min surfplatta fungerar inte så jag läser på datan. Jag får inte ge opp för jag mår bättre efter fastan men skulle behöva gå ner i vikt.
    Tack än en gång, så bra du var på TV:n igår
    Med vänlig hälsning Margareta

Comments are closed.

Lev Längre och Håll Dig Friskare! Jag Inspirerar Dig till en Bättre Hälsa.